"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Futókerékpár a kicsik és nagyok örömére

futókerékpár

Minőségi futókerékpár

A gyerekeknek óriási a mozgásigényük, amit télen-nyáron ki kell elégíteni valahogy. Egy minőségi futókerékpár tökéletes eszköz lehet ehhez, ugyanis napsütésben és borús időben is ugyanolyan remek és viszonylag biztonságos mozgásformát garantál a kicsiknek.

Talán nincs is közöttük olyan, akit ne varázsolna el azonnal a lábbal hajtott, pedál nélküli járgányokkal való suhanás, tehát a futókerékpár beszerzésével nem nyúlhatunk mellé. Kiváló születésnapi vagy karácsonyi ajándék lehet, mert amikor éppen nincs hó vagy nem zuhog az eső, akkor a hűvösben, jól felöltözve is lehet használni.

Ezáltal pedig a futókerékpár nemcsak a lurkóknak okozhat örömet és könnyítheti meg a közlekedést, hanem szülőként nekünk is, hiszen nem kell majd annyit cipelnünk a gyermekeinket és kérlelnünk sem kell őket, hogy siessenek már egy kicsit, mert elkésünk az oviból.

Sőt, majd még nekünk kell szednünk a lábunkat, hogy utolérjük a futókerékpár segítségével száguldó csemetéket. Persze feltétlenül meg kell tanítani arra, hogy véletlenül se menjenek le egyedül az útra!

Kategória
Címkék