"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Az önismereti tréning egyénileg és csoportosan is hasznos

önismereti tréning

Önismereti tréning

Önmagunk megismerése rendkívül fontos ahhoz, hogy megértsük miért tartunk ott, ahol, mi hátráltatott eddig és mit kell változtassunk a céljaink eléréséhez. Tehát az önismereti tréning mindenkinek hasznos, mert olyan részletekre is fény derülhet, amelyekre laikusként soha nem jönnénk rá és nem is gondolkoznánk az adott témán.

Az önismereti tréningre egyénileg és csoportosan is jelentkezhetünk, lévén, hogy egy csapat is jobban tud működni, ha mindenki tisztában van a saját értékeivel, gyengeségeivel. Ez esetben az adott közösségre szabottan is igényelhetjük a foglalkozásokat, ezáltal még látványosabb eredményeket lehet elérni.

A puklerandras.hu oldal munkatársai mindenben a segítségünkre lesznek, csak meg kell próbálni minél részletesebben elmondani, hogy mit szeretnénk. Az önismereti tréning mindenképpen pozitív változást fog hozni a saját, illetve adott esetben a cég életébe, tehát érdemes rászánni az időt és nyitottan állni a különböző kérdésekhez, témakörökhöz, feladatokhoz, amit ezeken a programokon adnak nekünk.

Kategória
Címkék