"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A fény és az üveg játéka a belsőépítészetben

Üvegezett ajtó

Minden lakásban fontos szerepet játszik a fények játéka, amit könnyedén lehet változtatni különféle bútorokkal. Az üvegezett ajtók jól mutatnak a szobák előtt. Egy szép fényes napon egy ragyogó üvegajtó bearanyozza a szoba minden szegletét. Amennyiben Ön is szeretne egy új és eleganciát sugárzó beltéri nyílászárót megvásárolni, akkor tekintse meg a szalafa.hu weboldal ajánlatait!

A fény, ami az üvegen megcsillan, igazán csodálatos hatást kelt a szépen berendezett hálószobában vagy nappaliban. Sokan nem kedvelik az üvegezéssel ellátott ajtókat, mondván, hogy lehet látni a mögötte lévő személyt. Hálószoba ajtónak ritkán választanak üvegezéssel ellátott változatot, főleg azok az emberek, akik nem szeretnek nagy fény mellett pihenni. A legtöbb ember inkább a teljes sötétséget kedveli alvás közben, ami elősegíti a tökéletes pihenést.

A Szalafa cégnél megtalálható nyílászárók mart mintával is megrendelhetőek. A fába mart különleges minta extrém kinézetet biztosít az ajtónak és az egész lakásnak. Amennyiben nem tudja eldönteni, hogy milyen nyílászárót vásároljon, akkor kérdezze meg a vállalkozás szakembereit, hogy ők mit ajánlanak! A beltéri toló ajtó is kiegészíthető üvegezéssel, amitől szebb és elegánsabb lesz az adott nyílászáró. Ha a Nap teljes mértékben besüt a nappaliba, akkor célszerű olyan ajtót választani, amelyikben intarziás üveg van elhelyezve.

A toló üvegajtó speciális vasalattal rendelkezik, éppen ezért lehet fal elé is helyezni a szerkezetet. A kétszárnyú üvegajtó elsősorban a nappalikban jó választás, ahol kell lennie valamilyen díszítőelemnek, ami feldobja a helyiséget. A Szalafa mindenféle kiegészítőt forgalmaz, amire szüksége van a vásárlóknak. Az üvegezés lehet színes is, amiben az üvegmozaikot úgy is el lehet helyezni, mint valamilyen mintát. Az üvegek anyag lehet savazott vagy víztiszta is. Fürdőszobába inkább teli ajtót válasszon, de a zuhanyhoz nyugodtan vásárolhat savazott felülettel készült modellt, így nem fog látszani az a vendég, aki zuhanyozik.

Kategória
Címkék