"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A magyar angol fordítás árak sokkal kedvezőbbek!

Magyar angol fordítás árak

A különféle idegen nyelvek eltérő nyelvtani szerkezetekkel rendelkeznek, mint a magyar nyelv. A szavak is lehetnek rövidebbek vagy hosszabbak. A német nyelvre történő fordítás például jóval drágább a szavak hosszúsága miatt. A magyar angol fordítás árak telefonon is megtudakolhatóak, mivel a szakemberek először felveszik a kapcsolatot az új ügyfelekkel. Ezután kapni fog minden megbízó egy tájékoztatást az árakról, illetve, hogy mennyiért készítenék el a szakértők az adott fordítást.

Amikor a szövegeket megkapják a szakértők, akkor átnézik, hogy milyen jellegű fordításra lenne szüksége az ügyfélnek. Ha a szöveg túl hosszú, nagy kiterjedésű, illetve tartalmaz szakszavakat is és bonyolult szövegszerkezeteket, akkor a magasabb alapárral fogják megküldeni az árajánlatot. A magyar angol fordítás árak kedvezőnek mondhatóak, hiszen a világszerte használt nyelvben vannak jóval rövidebb szavak is, mint a magyarban. Ezáltal olcsóbb lesz a fordítás.

A magyar angol fordítás árak 2 Forint körül mozognak, amelyeket karakterenként kell számolni. Viszont a kalkuláció során ne hagyja ki a szóközöket se! Az angol magyar fordítás árak ügyintézés után kerülnek kiszámításra. Arra érdemes odafigyelnie, hogy ha szakfordítást kér, amelyben összetett szavak vannak, akkor magasabb lesz az alapár. Vagyis nem 2 Forint/karakterrel fognak számolni a szakemberek, hanem 3,10 Forinttal. A pontos összegről részletes tájékoztatást nyújtanak a bilingua.hu weboldal kollégái.

A lefordított szövegek biztosan hibátlanok lesznek, mivel anyanyelvű fordítók dolgoznak az irodánál, valamint a lefordított dokumentumokat kiadás előtt lektorálják. Az angol magyar fordítás árak eltérően alakulhatnak a szövegezés hosszától és a beadott anyag bonyolultságától. Ha szakdolgozatot kell lektorálni, vagyis ellenőrizni, akkor nem lesz drágább az alapárnál a végösszeg. De, ha pontos árajánlatot szeretne kérni a Bilingua fordítóiroda szakembereitől, akkor minden igényét mondja el a weboldal kollégáinak, hogy ki tudják számolni a fizetendő összeget!

Kategória
Címkék