"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Utazzunk el a Belső Földbe és ismerjük meg a valóságot!

Byrd admirális titkos utazása a Belső Földbe

Bár szeretjük azt hinni, hogy a tudomány előtt nem létezik ismeretlen, főként ami a bolygónkat illeti, de ha kicsit mélyebben utánajárunk, akkor valójában még több kérdésre bukkanunk. Gyakran elmerengünk az űr végetlenjén, amikor még azt sem tudjuk, hogy mi rejtőzik az óceánok mélyén és a talpunk alatt. Byrd admirális titkos utazása a Belső Földbe olyan alternatívát nyújt, amire nincsenek szavak.

Valahogy a fantázia és a valóság határán mozog azon elképzelés, hogy egy másik élővilág van a Föld belsejébe. Mégis igaz lenne, hogy a sarkokon óriási bejáratok vannak, amit titkolnak előlünk? Talán egyes országok vezetői tudnak minderről? Byrd admirális titkos utazása a Belső Földbe című könyve sok kérdésünkre választ ad.

Ha szeretnénk megismerni a részleteket, akkor kattintsunk az angyalimenedek.hu oldalra és rendeljük meg! Játszunk el kicsit a gondolattal, hogy sok olyan dolog van, amit igazából titkolnak előttünk és a teljes igazság sokkal összetettebb, mint azt elsőre hinnénk. A Byrd admirális titkos utazása a Belső Földbe ékes bizonyítéka ennek.

Kategória
Címkék