"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A lehető legkevesebb helyet foglalja az összecsukható rekesz

Az ipar gyors növekedésével a nagyszámú gyártott termék csomagolása jelentős problémává vált. Ezeket az árukat be kell csomagolni és el kell szállítani a világ különböző pontjaira.

Az áruknak a végfelhasználóhoz való eljuttatásáig, azaz a szállítás teljes folyamatán át szükségük van arra, hogy biztonságban és sértetlenül maradjanak. Ehhez jó minőségű csomagolás kell, különösen, ha könnyen romlandó élelmiszerekről, például zöldségekről és gyümölcsökről van szó. Az összecsukható rekesz tökéletesen megfelel az ilyen célokra. Ez a termék jól szellőző oldalfalakkal és erős öntött alappal rendelkezik, amelyek állandó és egyenletes hűtést és szellőzést biztosítanak a gyümölcsöknek és zöldségeknek. Az összecsukható rekeszek különböző formákban és méretekben kaphatóak, így változó mennyiségű termék csomagolására és tárolására alkalmasak.

A fő előnyük, hogy nagy helyet biztosítanak és stabilitást kölcsönöznek a bennük tárolt dolgoknak. Az összecsukható rekesz sima belső felülete biztosítja, hogy a zöldségeket szállítás közben minimális sérülés érje.

Kategória
Címkék