"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Egyszerűen kezelhető a lépcsőző molnárkocsi

Lépcsőző molnárkocsi

Az elmúlt néhány évben egyre több vállalkozás született, amiknek aztán folyamatosan biztosítani kell a különféle termékeket. Megesik, hogy egyes raktárak nem a földszinten találhatóak, hanem olykor valamelyik emeleten. A pakolást nehezíti, hogy nem áll minden esetben rendelkezésre teherszállító lift, ezért okosan kell eljárnunk. Szerencsére a gyártók gondoltak ezen helyzetekre és a lépcsőző molnárkocsi megalkotásával jelentősen megkönnyítették a munkát.

Ezek a hatásos szerkezetek olyan kerékrendszerrel vannak ellátva, ami pontosan alkalmas a szintkülönbségek leküzdésére. A lépcsőző molnárkocsi jelentős terheket elvisel, ezért egyszerre elég sok ládát, dobozt vihetünk vele, így nem kell majd túl sokszor fordulni.

A biztonság kedvéért azért alaposan rögzítsük a szállítmányt, nehogy leboruljon! Kimondottan úgy hozták létre, hogy levegye a vállunkról a nehéz munka súlyát. Látható tehát, hogy a lépcsőző molnárkocsi olyan befektetés, amit nem szabad kihagyni, főként akkor, ha nélküle csak nagy energia befektetés árán tudnánk boldogulni.

Kategória
Címkék