"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Roppant energiatakarékos a McCulloch láncfűrész

McCulloch láncfűrész

A McCulloch már több évtizede olyan termékeket kínál, amelyek minden igényt kielégítenek. A szakemberek, erdészek csakis dicsérni tudják a McCulloch láncfűrész eszközt, amelyik számos helyzetben képes megmutatni, hogy miért is vált annyira népszerűvé.

Legyen szó a tűzifa feldarabolásáról, hogy a tulaj és családja télen melegen tudja tartani a házat, vagy éppen a rossz helyen lévő fák kivágásáról, ez a termék a nagy teljesítményének hála nem fog csalódást okozni. A McCulloch láncfűrész megvehető elektromos, akkumulátoros és benzinmotoros változatban. Annak érdekében, hogy az ember tudja, melyik is lenne az ideális, tudnia kell, hogy azt mire is fogja használni. Bármelyikre is esik a választás, a McCulloch láncfűrész tartós marad. A masina energiatakarékossága pedig egyértelmű az úgynevezett Oxypower megoldásnak hála.

Ez a technológia nagyobb üzemanyag-hatékonyságot nyújt, ami kiváló teljesítményt is garantál. Sőt, emellett a McCulloch láncfűrész produktumnak több mint 65%-al lesz alacsonyabb a károsanyag-kibocsátása, és ezzel együtt az üzemanyag-fogyasztása 20%-kal csökken.

Kategória
Címkék