"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Egyedi szülinapi ajándékok fiataloknak

Egyedi szülinapi ajándékok fiataloknak

Egyedi szülinapi ajándékok fiataloknak

Az idősebb generáció még emlékszik azokra az ünnepi megmozdulásokra, amelyek szokásosak voltak régebben. A mai fiatal generáció nem igényeli a családi fészek melegét, inkább diszkóznak helyette egy jót.

Így elég egyszerű lett a fiatalok egyedi szülinapi ajándékok tára, egy diszkós bulinak vagy egy pubos sörözésnek bizonyosan jobban örülnek, mint egy családi ebédnek. De nem feltétlenül kell ezért haragudni rájuk, valamikor az idősebb generációnak is voltak egyedi szokásaik és kedvenceik.

Volt, aki a kávézóba járt társalogni, egyesek képesek voltak órákat eldumálni egy üdítő mellett. Most a fiatalok ezt a társalgást a szociális hálókon oldják meg és még kávé sem kell hozzá. Ilyenné vált a világ, nem igénylik a személyes kontaktusokat, ha találkoznak is egymás között alig társalognak. Előveszik internetes kütyüjüket és azzal vannak elfoglalva. Az egyedi szülinapi ajándékok kevésbé fogja őket érdekelni, ha nem valami internetes kütyühöz van köze. Tulajdonképpen az ő születésnapjuk, így nekik kell a kedvükbe járni.

Kategória
Címkék