"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Design és enyhülés – álló ventilátor

Álló ventilátor

Álló ventilátor

Sokan nem bírják a nyári hőséget, ami nem csoda, hiszen a szervezetet rendkívüli módon igénybe veszi a magas hőmérséklet. Azonban ma már többféleképpen lehet védekezni ellene, számtalan korszerű berendezés áll rendelkezésre, hogy enyhítse a hőérzetet. Praktikus megoldást kínál ilyenkor egy álló ventilátor, amely több fokozaton képes működni, mindig kellemes, hűvös levegőt biztosítva.

Saját ventilátorcsaládunk tagjai formatervezettek, ezért designelemként is szolgálnak, otthona díszeivé válhatnak. Az álló ventilátor több pozícióba is állítható, így mindig olyan szögből áramoltatja a levegőt, ahogyan Önnek a legkényelmesebb.

A készülék megkeveri, és ennek révén hűti le a levegőt, így ideális választás mindazok számára, akik érzékenyek a légkondicionáló berendezés által kibocsátott levegőre. Ha pedig az Ön otthonában túl száraz a levegő,

akkor célszerű olyan álló ventilátor mellett döntenie, amely a légkeverés mellett párával látja el a lakást. Az ideális hőmérséklet és páratartalom nem kiváltság, válassza Ön is a legalkalmasabbat!

Kategória
Címkék