"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A szájsebészet a 11 kerületben precízen dolgozik

Szájsebészet 11 kerület

Szájsebészet 11 kerület

Ha valaki nem rendelkezik jól bevált fogásszal, hanem rutinvizsgálatok esetén, illetve fogászati problémák során minden egyes alkalommal más és más szakembernél járt, akkor sürgősség esetén döntésképtelenség fogja uralni a helyzetet. Az egyik legjobban megbecsült szájsebészet 11 kerület szegélyvonalán lelhető fel. Az Etele Dental az Etele utca 39. szám alatt helyezkedik el, a földszinten. Az újbudaiak garantáltan könnyen meg fogják találni, hiszen a Bikás parktól hozzávetőlegesen hárompercnyi gyaloglásra van.

Visszatérve a kellemetlen, sajgó panaszokra, az itt dolgozó csapat hatékonyan képes nekilátni bármilyen kezelésnek. Az Etele Dentalnál nem csupán fogászat, hanem szájsebészet is létezik. Ezenkívül fogesztétikában és -szabályozásban is jeleskednek korszerű felszereltségüknek és precíz kezüknek köszönhetően. A szájsebészet 11 kerület csapata a gyermekekkel is remekül megérti magát, és igyekeznek tudtukra adni azt, hogy mennyire fontos korán elkezdeni a fog- és szájápolást.

A szájsebészet 11 kerület egyéb tulajdonságokban is lehagyja konkurens társait. Mindamellett, hogy komplex szolgáltatáskört alakítottak ki, a korhű eszközök és berendezés mellett lépést tartanak a kezelési technikákkal is. A szájsebészet egyébként foghúzás mellett bölcsességfogak eltávolításával is foglalkozik, továbbá ehhez a területhez tartozik a fogciszta műtét, a gyökércsúcs rezekció, az arcüreg zárása, az incisio, sőt, a gyermek szájsebészet is. Az első konzultáció érdekében a szájsebészet 11 kerület recepcióján kell időpontot kérni.

A legelső találkozástól egyáltalán nem kell tartani, hiszen ez csakis vizsgálattal és társalgással fog eltelni. A szájsebésznek mindamellett, hogy felméri az adott fog helyzetét, és tájékoztatja a pácienst arról, hogy mik lesznek a következő lépések, tudomást kell szereznie arról is, hogy a beteg túlérzékeny-e bármilyen érzéstelenítő szerre. A következő alkalomig az orvos által kiemelt szabályokat kell betartani. Ezeket azért érdemes gyakorlatba ültetni, mert így minden gördülékenyebben megy végbe.

Kategória
Címkék