"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Bájos futóbicikli kislányoknak

futóbicikli

Futóbicikli

Abban az esetben, ha a szülők valami igazán modern és divatos terméket szeretnének venni a kislányuknak, akkor igazán nincs könnyű dolguk. Általánosan annyi biztos, ha rózsaszín kiadásban sikerül megszerezni, akkor nem nagyon lehet mellélőni. Ez igaz az elképesztően aranyos futóbicikli igazán csajos kiadására is. A kellemes púderszínű váza nem csupán divatos külsőt kölcsönöz neki, hanem rendkívül könnyű is.

A szülők büszkén nézhetik, hogy a kislányuk mennyire önállóan kezeli a futóbicikli mozgását, legyen szó egyszerű megemelésről vagy megfordításról. Mivel igen nagy skálán állítható az ülés magassága, így akár 4 éves korig is használható.

A futóbicikli ülése önmagában is remek fejlesztés, hiszen az egyedi kialakítása rögtön elvezeti a nedvességet. A vagány lila színű alumíniumvillák rendkívül tartósak. A kifejezetten vastag bordázott kerekek jelentősen megkönnyítik a közlekedést, bármilyen terepről is legyen szó. Az összképet a csúszásmentes és védőszivaccsal gazdagított fekete kormány koronázza meg.

Kategória
Címkék