"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A páratlan megjelenésű Orient karóra

Ez az óra egyéniségeknek való és olyanoknak, akik azzá szeretnének válni. Az Orient karóra stílusos, jellegzetes karakterrel bír. A vállalat küldetése, hogy kiváló minőségű, árban elérhető egyedi órákat hozzanak létre. Munkájuk alapja a jó tervezőmunka, alkotásaik megbízhatóak, precízek és pazar külsővel megáldottak. Ezek a szerkezetek bármelyik pillanatot varázslatossá tesznek és minden momentumot emlékezetessé alakítanak.

Az Orient Japánban a mechanikus órák egyik sztárja, minden darabjuk és kollekciójuk egyedi stílust és pontos időt mutat. 1951-től azon munkálkodnak egészen napjainkig, hogy minél jobban kialakított és időtállóbb készülékeket állítsanak elő.

Először kimondottan önfelhúzós és kézi felhúzású órákat készítettek, de manapság már forgalmaznak kvarc, napelemmel működő és rádióvezérlésű modelleket is. Az Orient karóra, a megfelelő figyelem mellett, évtizedekig is alkalmazható, így még az utódaink is hasznát fogják venni. Ahhoz képest, hogy alkotásaik csúcsminőségek, az árakban ez nem látható.

Kategória
Címkék