"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Álló és fekvő 80l villanybojler

80l villanybojler

80l villanybojler

Sok webáruház forgalmaz háztartási és egyéb elektronikai berendezéseket, viszont jelen esetben jóval többről van szó. A villanybojler-csere.hu weboldalon nem csupán árusítják a vízmelegítőket, hanem javítják, karbantartják és be is szerelik azokat.

A 80l villanybojler esetével sincs ez másként. Ez a tartályméret egy kisebb család vízigényére elegendő, viszont 4 tagú vagy annál népesebb famíliának már nagyobb űrtartalmú bojlerre volna szüksége.

A 80l villanybojler álló és fekvő kivitelben egyaránt megvásárolható. A megrendelés a honlapon feltüntetett telefonszámon keresztül lehetséges. Amennyiben valamilyen egyéb rendellenesség keletkezett a vízvezeték hálózatban, akkor is nyugodtan tárcsázható a mobilszám, hiszen a vállalat szakképzett vízvezeték szerelőkből áll.

A 80l villanybojler árában a házhozszállítás is benne van, azonban a beüzemelésért cserébe meg kell fizetni a szakértelmet. Minden itt vásárolt villanybojlerre 2 év teljes körű garanciát vállal a gyártó, csak a tartályra pedig 3 éves jótállást szavatol.

Kategória
Címkék