"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A jövőbe mutató USB Type C kábel

USB kábel rendelés

USB kábel rendelés

Hogyha a cél a gyors feltöltés vagy adatküldés, akkor ideje elfelejteni a régi megoldásokat! Manapság már az USB Type C kábel a menő, ez nem vitás. Nagyon sokféle változata ismert. Sokféle borítással készülhet, amelyek anyaghasználata is változhat.

A leggyakrabban használt a puha műanyag, szilikon, a minőségi változatok pedig Kevlár szövésű borítást is kaphatnak. Az aranyozott csatlakozóknak a legjobb a vezetőképességük, ezért érdemes ilyeneket keresni a smartdiszkont.hu webáruház kínálatában.

A szó szerint színes kínálat alapján, mindenki eldöntheti a saját ízlésének megfelelően, hogy melyik USB Type C kábel lesz a tökéletes választás. Különbözhet a hosszúságok is, ami a praktikus használat miatt lehet lényeges.

Továbbá az is mérvadó lehet egyeseknek, hogy a hagyományos henger alakú USB Type C kábelt választják, vagy inkább a lapos változatot. A lapos változat előnye egyesek szerint az, hogy nem gabalyodik össze olyan könnyen, vagy ha mégis, akkor egyszerűbb kibogozni. Az USB Type C kábelek többféle változatát kínálja az említett webáruház.

Kategória
Címkék