"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Aki keres, az búvóhelyet a XIII. kerületben is találhat

Ízléses lakások

Ha nem tudunk otthon kettesben maradni a párunkkal, akkor segítségül kell hívni az internetet. Egy búvóhely a 13. kerületben is ideális tud lenni azoknak a pároknak, akik csak pár órára vennének ki egy lakást. Egy kemény munkanap után nincs is jobb, mint összemelegedni a partnerünkkel. Amennyiben vékonyak a falak és a szomszéd sem tolerálja a hangzavart, akkor jobb inkább odébb állni, a konfliktusok elkerülése végett. A buvohelykereso.com lesz a megfelelő megoldás! A kibérelhető lakások mindegyikéről láthatóak képek a weboldalon, amelyek egy az egyben a valóságot tükrözik.

Viszont fontos, hogy előre megtervezzünk minden lépést, mivel azonnal nincs lehetőség átvenni egy randikuckó kulcsát. Viszont, az időpontnak az egyeztetésével könnyen meg lehet oldani a találkát a szükséges napon. A foglalás rendkívül egyszerűnek számít. Mindössze tárcsázni kell a weboldalon található telefonszámot és megbeszélni arra a bizonyos napra a szoba kulcsának átvételét, amit le lehet adni néhány óra elteltével.

Egy hotelben viszont erre nem lenne lehetőség. Ott ki kell fizetni minimum azt az egy éjszakát, egyetlen szobáért. Itt pedig, aki egy kicsit távol szeretne lenni az otthoni dolgoktól, az a Xlll. kerületben is megtalálhatja az ízlésének megfelelő lakást. A berendezés szempontjából elég változatosnak nevezhetőek, viszont egyáltalán nem túldíszítettnek. A belső dizájn szándékosan úgy lett kialakítva, hogy mindenki otthon érezhesse magát ezeken a búvóhelyeken.

Nem biztos, hogy jó ötlet egyből több napra kivenni a randikukcókat. Nem árt előtte tenni néhány próbát és ha a partnernek is tetszik, akkor már semmi akadálya eltölteni kettesben egy teljes hétvégét. Némelyik lakás fürdőszobájában még wellnessezni is van lehetőség a méretes kád miatt. Egy habfürdő csodákra képes. Amennyiben valakinek elnyerték a tetszését a képek és meggyőződött a szolgáltatás minőségéről, az már foglalhatja is a szobát, ahol pazar és szenvedélyes pillanatokat élhet át a párjával néhány óra alatt. Már ez a kevés is igazi felfrissülésként fog hatni.

Kategória
Címkék