"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Sport melltartó, maximális védelem az aktív nőknek!

Sport melltartó

Az aktív sportok nemcsak segítenek egy gyönyörű forma megszerzésében, hanem a női mell alakjának megtartásában is. A női mell nem izomzatból, hanem zsírból és mirigyszövetekből áll.

Emiatt minden olyan lánynak, aki úgy dönt, hogy sportolni szeretne, tudnia kell, hogy melyik a megfelelő sport melltartó, így az évek múlásával nem fog majd azzal szembesülni, hogy a mellei elveszítették a rugalmasságukat. Ha megfelelő melltartót választhatunk a sporthoz, akkor egészséges és rugalmas mellkast kaphatunk, mivel ezek viselete 25%-kal csökkenti az edzések által okozott rezgőmozgást. A megfelelő típusú sport melltartót úgy kell kiválasztani, hogy mennyire aktív edzésformát űz.

Ez lehet könnyű, mint a jóga, a pilates, a torna, a stretching és kerékpározáshoz. Lehet közepes, mint a kocogás és az aerobic nehéz terhek nélkül. A harmadik, vagyis a magas intenzitású kategóriába az olyan aktív sportok tartoznak, mint a box, a kickbox, a fitness és a lovaglás stb. A legkiválóbb sport melltartókat a professzionális sportolók használják.

Kategória
Címkék