"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Megéri a Samsung S21 tok használata

A kor embere manapság mire menne okostelefon nélkül? Bizonyos készülékek már-már státusszimbólumnak számítanak. Nincs ez másként a Samsung egyik legújabb üdvöskéjével sem, az Galaxy S21 modellel sem. Érthető, hogy ebben az esetben égetően fontos egy minőségi Samsung S21 tok beszerzése. A fejlesztésnek, a kimagasló anyaghasználatnak és a számtalan töréstesztnek köszönhetően, remek eredményekkel büszkélkedhetnek a Samsung S21 tokok. Legalábbis azok, amelyek a bluedigital.hu kínálatában kaptak helyet.

Mert bizony mobilos kiegészítőkből nincs hiány. Bármit, bármennyiért és bármennyit be lehet szerezni. Egy olyan termék esetében rendkívül fontos a prémium kivitel, ami alapvetően arra szolgál, hogy védelmet nyújtson egy másik, nagyobb értékű, törékeny terméknek. A Samsung S21 tok ebből a szempontból nem okozhat csalódást. Nemcsak a kialakítás, hanem az anyaghasználat is rendkívül változatos. Műbőr, TPU, szilikon és ezek kombinációja egyaránt szerepel a webáruház felhozatalában.

AirPods tokkal a karcok ellen

Megvan rá az esély, hogy egy leejtést követően eltörik, de ez kevésbé valószínű, mint például a mobilok esetében. Az AirPods tok főként a karcok ellen biztosít védelmet. Továbbá olyan praktikus kiegészítőként funkcionál, aminek köszönhetően a ruhánkra, táskánkra vagy az övünkre akaszthatjuk. Bizonyos AirPods tokon egy karabiner is található. Sokkal egyszerűbb így tárolni, mint a táska mélyén, ahonnan több percnyi kutatás után tudjuk csak előkeríteni. A Spigen közismert a minőségi, mobilos kiegészítőiről.

Nem fukarkodtak megalkotni az egyik legellenállóbb AirPods tokot, ami kopásálló és hőre lágyuló anyagból készült. Ideális az olyan felhasználóknak, akik sok időt töltenek a szabadban, túráznak, sportolnak. A stílusos utcai viselethez remek kiegészítőként szolgál a Spigen Urban Fit változat, ami ellenálló, ugyanakkor kellemes tapintású textil bevonattal rendelkezik. Többféle szín közül válogathatunk, így egyszerűen az öltözékünkhöz igazíthatjuk, hiszen ez egy igen lényeges szempont azoknak, akik egy tapodtat sem tesznek meg a kedvenc Apple fülhallgatójuk nélkül.

Kategória
Címkék