"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A mesehősök mosolyt csalnak az arcokra

mesehősök

Mesehősök

Nagyon szeretik a csöppségek a meséket, a nap bármelyik szakában örömmel veszik, ha láthatják a kedves figuráikat a képernyőn, de még boldogabbak akkor, amikor a szüleik olvasnak nekik ezekről. A mesehősök csodálatos kalandjai akkor az igaziak, amikor a kicsik elképzelik a helyszíneket, helyzeteket. Ez pedig csak akkor lehetséges, ha mesét olvasunk nekik.

Ugyanakkor a mesehősök folyton velük lehetnek, hiszen a gyártók csodálatosan, élethűen megformálták például a Batman, a Bosszúállók, az Én kicsi pónim, a Bogyó és Babóca, a Jégvarázs, a Mancs őrjárat, a Thomas, a gőzmozdony aranyos figuráit. Persze ez a lista egyáltalán nem teljes, mert a mesehősök ennél sokkal többen vannak, ráadásul beszerezhetőek a jatekotthon.hu internetes játéküzletből.

A száguldás rajongóinak ideális választást jelentenek a Verdák, hiszen a gyermekek, általában a kisfiúk rajonganak a versenyautókért, de sokszor még egy miniatűr járgány is teljesen elbűvöli őket. A mesehősök már csak egy kattintásra vannak. Ajándékozza meg a gyermekét valamelyikkel!

Kategória
Címkék