"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Kifejezetten barátságos az autó állapotfelmérés ára!

autó állapotfelmérés ára

Autó állapotfelmérés ára

Eljött az idő, hogy új kocsit vegyünk? Ebben az esetben ne kapkodjuk el a döntést! Természetesen az új kifejezés gyakran csak képletes, ugyanis a legtöbben nem engedhetik ezt meg maguknak, így marad a használt gépjármű vásárlása. Ezzel ugyanakkor nagyon pórul lehet járni, amit érdemes elkerülni. Amennyiben kifizetésre kerül az autó állapotfelmérés ára, akkor sok bosszankodástól kímélhetjük meg magunkat.

Ezen szolgáltatás keretében kiderül, hogy a fékek, futóművek, a motor, az alváz, karosszéria, fényezés, belső tér milyen állapotban van valójában. Egy műszeres diagnosztika során a belső hibák gyors feltárása is megvalósul. Az autó állapotfelmérés ára rendkívül kedvező. Voltaképpen a teljes adásvételi összegnek az alig 1 % van szó.

Ez aprópénz ahhoz képest, hogy mit kellene fizetnünk egy szervizelés során a ránk sózott hibás járműre. Ne spóroljuk meg a vizsgálatot, főleg úgy, hogy azt a távollétükben is elvégzik a szakik, majd jelentést küldenek az eredményről! Az autó állapotfelmérés ára olyan befektetés, amivel egyértelműen jól járunk. Tartsuk ezt mindig szem előtt!

Kategória
Címkék