"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Koi ponty, egy darabka Kelet

Koi ponty

Koi ponty

Japán sok európai embert elvarázsol, a kultúra, a környezet, a természeti adottságok tömegesen vonzzák a turistákat, akik mind szeretnének egy-egy apró darabot magukkal vinni ebből a csodából. A csoda részét képezi a különleges koi ponty is, amit sokan egy káprázatos fotó vagy képeslap, mások pedig egy tetoválás formájában próbálják örökre az emlékezetükbe vésni.

Van azonban egy sokkal kézzelfoghatóbb formája annak, hogy Japán varázsát magukkal vihessük, ugyanis a koi ponty hazánkban is megél, sőt, egy saját tóba is tenyészthetjük őket.

Ha szeretné megtudni, hogy milyen környezet szükséges ezen egyedülálló halfaj tartására, illetve miként kell táplálni őket és milyen törődést igényelnek, akkor nézzen be a www.nyirkoi.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtudhat a koi ponty szükségleteiről!

Sőt, ugyanitt időpontot beszélhet meg néhány csodás példány megtekintésére is, amelyek ha elnyerik a tetszését, akkor meg is vásárolhat belőlük pár darabot, amelyek ezután az Ön kertjének szépségét fogják emelni.

Kategória
Címkék