"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A kraft sörök legfőbb jellemzői

Kraft sörök

A sörök terén mindig is nagyon sokfélével találkozhattunk, azonban állandóan újabbak tűnnek fel a horizonton. Azt például tudjuk, hogy milyenek a krakt sörök? Tulajdonképpen új kisüzemi fajták, azonban mégis kicsit eltérőek.

A „kraft” egy új kategória, aminek a sör minőségét jellemző elvárásai vannak, ugyanakkor nem kritériuma, hogy kézzel készüljön. Ahogy jeleztük, ennél a fajtánál a minőség a fő elvárás, az alapanyagai nem kell drágák legyenek, viszont minőségiek. A sör legyen konstans ízre és összetételre egyaránt. A kraft sörök az idő előrehaladásával érnek, viszont az ugyanazon név alatt kiadott, hasonló érlelődési szakaszban lévő sörök ugyanolyanok kell legyenek. Egyéb tulajdonságaik között megemlíthetőek, hogy nem romlanak meg, évekig eltarthatók lesznek.

Ráadásul még esztétikusak is, hiszen szép és tartós habjuk van, tehát igazán étvágygerjesztőek. Kraft sörök megvásárolhatók nagytételben az artizanshop.hu internetes ital nagykereskedésben. Rendeljen Ön is és ismertesse meg vendégeivel is ezt a vadonatúj fajtát!

Kategória
Címkék