"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A BCAA kitűnő hatásai

BCAA készítmény

Szokás mondani, hogy többet ésszel, mint erővel. Meglepő, de az edzéseknél is érvényes, ezért egyáltalán nem számít, hogy ki képes a legtöbb súllyal edzeni. Amennyiben okosan edz és felépített edzéstervvel rendelkezik, úgy a BCAA is szerepel a napi menüjében. Ez a készítmény akkor válik hasznossá, amikor az illető diétázik.

Leginkább a súlyzós edzéseket végzők körében elterjedt, hiszen a termék lényege, hogy minél kevesebb izmot veszítsen az illető. Ez pedig igen nagymértékben van jelen a diéta során, amikor nemcsak a zsírtól, hanem némi izomtól is megválik az ember. A BCAA fogyasztásával csakis a felesleges kilók fognak lemenni, azonban az izomzat, amit hosszú hónapok kitartó munkájával szerzett meg, szerencsésen megmarad.

A termék titka, hogy aminosavakkal látja el a szervezetet, amikor annak a legnagyobb szüksége van rá. Szerencsére a BCAA zsírégető hatással rendelkezik, így valóban hatékony az testépítők között. Azonban arról már keveset hallani, hogy a termék javítja a mentális funkciókat. Igazán megéri tehát kipróbálni!

Kategória
Címkék