"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A frottír törölközők előnyei

Frottír törölköző

Frottír törölköző

Az armona.hu termékei prémiumminőséggel bírnak. A frottír törölköző több változatban és színben szerezhető be. A hagyományosan hurkolt modellek bolyhos felülettel, valamint kiváló nedvszívó képességgel rendelkeznek. Az egészséges tisztálkodás érdekében, a törölközőket gyakran kell tisztítani.

Ez azért fontos, mivel így a benne maradó kosz és hámsejtek eltüntethetőek. Az Armona törölközőinek a tisztítása egyszerű, valamint rendkívül jó állóképességgel rendelkeznek. A prémiumminőségű frottír törölköző nem kopik ki és nem is nyúlik meg a mosástól, valamint a gyakori használattól.

Természetesen azokat is bizonyos időközönként érdemes cserélni, hiszen egy idő után kifoszlanak, valamint elvékonyodnak. Ez a pamut alapanyagnak köszönhetően sokkal lassabban történik. A frottír törölköző másik nagy előnye, hogy selymesen ér a bőrhöz, így fürdés után nem dörzsöli azt ki. Az Armona oldaláról nemcsak törölközők, hanem a fürdőszobába szőnyegek is beszerezhetőek. Ízlés szerint, ezek akár párosíthatóak is.

Kategória
Címkék