"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A feeder bot közkedvelt a sporthorgászok körében

A halászat már jelen volt az ősemberek életében is, de akkor még teljesen más funkciót töltött be, mint napjainkban. Emellett különbséget kell tenni a horgászat és a halászat között, amit úgy értelmezhetsz a legegyszerűbben, ha megismered a technikáit és eszközeit.

A napjainkban használt legkedveltebb eszközök egyike a feeder bot, ami talán a szekrényedben is megtalálható darab lehet. Annak ellenére, hogy nagyon dicsérik, minden horgász szerint mást jelent egy jó bot tulajdonosának lenni. Egy feeder bot vékony és nagyon hajlékony, így, ha rendelkezel egy ilyen eszközzel, biztos lehetsz a törhetetlen mivoltában, ezzel együtt igazán sokáig tartó színvonalában. Magyarországon a legtöbb horgászattal foglalkozó személy technikai listájában első helyen szerepel a fenekező módszer.

Ha Te is alkalmazod, biztos lehetsz abban, hogy tökéletes választás lesz hozzá a feeder bot. Egy fontos használati szabállyal kell rendelkezned a biztonságos működtetés érdekében, ami a maximális terhelés kihagyására hívja fel a figyelmed.

Kategória
Címkék