"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Elegáns megjelenésű, magas padlóváza

A ház helyiségeiben nem minden sarkot foglalnak el bútorok, így azok üresen maradnak és egyáltalán nem nyújtanak esztétikus látványt.

Egy magas padlóváza különösen szépen mutat ezeken a helyeken, néhány szál designos művirággal, de ha inkább a természetesség hívei vagyunk, akkor díszíthetjük például buzogánnyal is. Ma már kizárólag ízléstől függ, hogyan rendezzük be az otthonunkat, hiszen az üzletek és a webshopok polcain rengeteg szebbnél-szebb termék kapható. Stílusos, elegáns váza választható a lagadrimi.hu webáruház kínálatából, ami minőségi és időtálló modelleket foglal magába. A Bradora bézs-ezüst-bronzbarna színben pompázó magas padlóváza egyszerűen gyönyörűnek nevezhető, feldob minden modern teret.

Ez azt jelenti, hogy a lakás bármelyik helyiségében elhelyezhető, úgy a nappaliba, mint a hálószobába vagy a folyosóra. Európa egyik vezető designcégének a terméke ez, aminek gyártmányai otthont varázsolnak minden házból. Ajándékba is remek ötlet ez az ízlésesen kialakított magas padlóváza.

Kategória
Címkék