"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Zuglói idősotthon élvezetes programokkal

zuglói idősotthon

zuglói idősotthon

Az idős embereknek a legtöbb esetben nem lenne szükségük másra, mint társaságra. Ehelyett sokuk társa csupán a magány a mindennapjaik során. A gyerekek és az unokák sok száz km-el odébb élnek, ezért nincs lehetőségük rendszeresen látogatni az egyedül élő nagyit. Bizonyára sokan ismerünk ehhez hasonló történeteket.

A zuglói idősotthon ideális környezetet biztosít a lakóinak, akik nemcsak egy kellemes helyen tölthetik a hátralévő életüket, hanem számos közösségi programon is részt vehetnek.

A zuglói idősotthon falain belül, a lakók végre elfeledhetik az unalmas hétköznapok világát, helyette az idejüket elegáns és kényelmes környezetben tölthetik. Nem lesznek egyedül és mindig a rendelkezésükre áll a szakképzett segítség. A zuglói idősotthon átlagon felüli, szakszerű ellátást biztosít a lakóknak.

Számos rendezvényen és kiránduláson vehetnek részt az év számos napján. A weboldalon megtalálható a zuglói idősotthon által szervezett programok listája is, sok más hasznos információ mellett, persze a szolgáltatások is bemutatásra kerülnek.

Kategória
Címkék