"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Ha black out függönye van, sokáig lustálkodhat!

Rosszul alszik? Reggelente már a Nap első sugarai felébresztik? Akkor a black out függöny egy valódi mentőöv lesz Önnek. Az anyag fő jellemzője a sötétítés, amivel a szálak speciális szövési technológiájának köszönhetően elképesztő hatás érhető el, hiszen a szoba még a legverőfényesebb napon is sötét marad. Irányítsa a napszakokat a saját kedve szerint! A napfény beszűrődése lerombolja az éjszaka illúzióját. A black out függöny segítségével nemcsak éjszaka, de akár délután is jól aludhat. Ez nemcsak az alvászavarokban küzdőknek, hanem a műszakokban dolgozó embereknek is felbecsülhetetlen előnyöket garantál.

Az ilyen textilek megakadályozzák a fény bejutását a helyiségbe, ráadásul hangszigetelő hatással is bírnak. Az anyag nagy sűrűsége tehát a fénytől és még az zavaró kinti hangoktól is megvéd. A gyártáshoz használt szövet nem tekinthető kényesnek, ami egy újabb hatalmas előnyük, tehát egyszerűen csak vigyázni kell rá. A black out függönyöket nem kell különösen gyakran mosni, mivel az anyaguk taszítja a port. Gyönyörű drapériával tervezi ékesíteni az ablakokat? Ahhoz, hogy kiváló eredményt érjen el és tökéletesen egyenletes redőket hozzon létre, amelyek szépen illeszkednek, függönybehúzó alkalmazására lesz szüksége. A függönybehúzó lehetővé teszi, hogy megszabaduljon az egyes ráhajtások kiszámításának unalmas és idegesítő eljárásától és a kényelmetlen akasztók elhelyezésétől a varrás során. Elegendő hozzámérni az anyaghoz és egyszerűen rávarrni arra, ezáltal egy szépen elrendezett terméket kap, extra erőfeszítések nélkül.

black out függöny

Black out függöny

A függönybehúzó nemcsak a függöny gyönyörű és könnyű igazítását teszi lehetővé, hanem a segítségével azt a karnisra is rögzítheti. Használhatja a mennyezetre szerelt, a római, a vitrázs és profilrendszerrel ellátott kialakításoknál. Ezeket kivétel nélkül megtalálhatja a piramisfuggony.hu webhely kínálatában. A sűrű anyagból vagy szövött szalagból álló, 6–15 cm szélességű kiegészítőket a függöny tetejére varrják. A függönybehúzó nagyon erős szálakból készül, ami lehet vászon, pamut vagy poliészter is.

Kategória
Címkék