"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Újra második világháborús lesz a Call of Duty!

Konzolok Szervize Instagram

A második világháború eseményei számos könyv és film megszületéséhez adtak már ihletet. Természetesen, rengeteg lövöldözős játék alaptémáját is szolgáltatta, mint ahogyan történt a Call of Duty esetében is.

A Konzolok Szervize Instagram nevű közösségi hálóra feltöltött képei alapján úgy tűnik, hogy Call of Duty folytatásánál a fejlesztők az eredeti témánál maradtak, méghozzá a győztes hatalmak (amerikai, brit vagy szovjet) valamelyikének a katonáiként lehet harcolni.

Az amerikai játékossal a normandiai partraszállás eseményeibe élhetjük bele magunkat. Brit katonaként afrikai hadjáraton vehetünk részt, ahol a németektől kell visszafoglalni az észak-afrikai országokat. Szovjet katonaként Moszkva védelmében, majd a sztálingrádi csatában vehetünk részt.

Főleg a játék zenéje és grafikája miatt érte dicséret a fejlesztőket. A Konzolok Szervize Instagram közösségi hálón megjelent képei arról árulkodnak, hogy sokan érdeklődnek a játék iránt, még az olyan széles választék közepette is, amilyet a Gemescom játékkiállítás kínál.

Kategória
Címkék