"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A Crystal Nails gél lakk kibírja a mosogatást is

Crystal Nails gél lakk

Rendkívül mulatságos dolognak számít az, hogy az urak mennyire helyeslően támogatják szerelmük állandó körömápolását, még ha ez pénzbe is kerül. Ennek azonban oka van, mégpedig az, hogy a Crystal Nails gél lakk olyannyira tartós, hogy a mosogatás sem teszi tönkre.

Az építő, valamint a fedő lakkok időtállónak lettek tervezve, minimális szavatosságuk 3-4 hetet ölel fel, de akár ennél is tovább kitartanak. A Crystal Nails gél lakk különleges fény hatására köt meg, mindössze 2-3 perc alatt, ehhez pedig egy UV vagy egy LED lámpa birtoklása szükséges.

A Crystal Nails gél lakk többféle kiszerelésben és mennyiségben is beszerezhető. Azok a vásárlók, akik egy szépségszalonban dolgoznak, és állandóan alkalmazzák az említett terméket, azoknak érdemes több milliliterest beszerezni, míg akik otthon, egyedül birkóznak meg a körömépítéssel,

és csupán saját célra veszik igénybe, azoknak megfelel egy kisebb tégely is. Ezeket a produktumokat a www.gellakk.com weboldalról lehet beszerezni, szállításuk pedig biztonságos feltételek között történik.

Kategória
Címkék