"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Tűz ellen is véd a széf

Biztonságos széf

Biztonságos széf

Webáruházunkban olyan modellek is találhatóak, amelyek a tűz ellen is védik az ott elhelyezett dolgokat. Általában az ilyen széf vastagabb oldalfallal és ajtóval rendelkezik. Mindegyik ilyen széf többszintű védelemmel van ellátva.

Flexelés ellni védelemmel és tűz elleni szigeteléssel is. A belső térben, a polcok magassága tetszőlegesen változtatható. A zárszerkezet többszörös biztonsággal ellátott. A széf minden adata megtalálható az adott modell nevére kattintva. Természetesen a különböző modellek között bizonyos szintű eltérés tapasztalható.

A választás mindig attól függ, hogy kinél milyen feladatokat hivatott ellátni. Minden széf esetében biztosítást lehet kötni, hiszen megvannak azok a technikai feltételek, amelyek ehhez szükségesek. A biztosítás összege attól függ, hogy a helyiségben van riasztó vagy nincs.

A biztosítók is magasabb összeget vállalnak be, ha többszörös a biztonsági fedezet. Amennyiben ez fontos szempont, érdemes a biztosítótól megkérdezni a feltételeiket, még a vásárlás lebonyolítása előtt. 

Kategória
Címkék