"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Találjon rá az új kedvencére a parfüm webshopban!

parfüm webshop

Parfüm webshop

Ha egyedi illat után kutat, akkor a megfelelő helyre látogatott! Találja meg álmai illatát a parfüm webshop széles választékában! Bármelyik márkás illatszer 2 vagy 3 fő alkotórészből áll. Ez általában egy aroma és egy oldószer párosításából születik meg. Ez utóbbi lehet olaj vagy tiszta, esetleg oldott alkohol. Az első esetben az illat természetes, nem feltűnő, a másodikban viszont nagyon gazdag és kifejező lesz.

Az olajos változatokat elsősorban a Közel-Keleten állítják elő és még nem terjedtek el széles körben. Az európai parfüm webshopokban inkább az alkohol alapú illatszerek dominálnak, mivel a keleties jegyek nem mindenkinek megfelelőek. Ezeket érzéki és szenvedélyes egyéniségekhez tervezték.

Az alacsony illékonysággal bíró komponensek tartóssá és erőssé teszik az illatot, a viselőjüket pedig kiemelik a tömegből, aki remek benyomást hagy maga után. A fűszeres jegyek melegséget sugároznak, ezért ősszel és télen válnak igazán aktuálissá. A parfüm webshop keleties aromái csak különleges eseményekre alkalmasak.

Kategória
Címkék