"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A sztreccsfólia véd az UV sugárzástól

Sztreccsfólia

A termék a raklapon való áruk összetartására szolgál. A sztreccsfólia hatalmas megtakarítást jelent a hasonló típusokhoz képest. Könnyen hozzájuthat a kellékhez, vagyis megrendelheti azt az internetes üzletekből. A méretét tekintve változó és a színei is, így különböző árnyalatokban érhetőek el. Kézi és gépi kiszerelésben egyaránt kapható.

A sztreccsfólia UV sugárzás elleni védelmet biztosít, ami nagyon fontos előny, ha szabad ég alatt tartott termékekről van szó. Csak belül tapad, szóval a befóliázott termékek tárolás, valamint szállítás közben nem ragadnak össze, ezáltal egyszerűbb a mozgatásuk.

Az áruházakban széles választék várja rengeteg opcióval, paraméterrel, annak érdekében, hogy valóban azt a terméket, illetve típust tudja kiválasztani, amire tényleg szüksége van. Létezik kívül tapadós sztreccsfólia is, ennél a verziónál nem éri az anyagot semmilyen ragasztóanyag sem, így ha Önnek ez a variáció szimpatikus, akkor ilyen alternatívát is választhat. Nézelődjön és vásároljon bátran a webáruházak széles termékpalettájából!

Kategória
Címkék