"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Számos modell közül választhat

Nagy választék a Citroensipos.hu/modellkinalat/citroen oldalon

Nem kell sietnie, merüljön el nyugodtan a típusok részletes leírásaiban! Minden érdekes információt és fontos technikai adatot megtalál a következő linkre kattintva: Citroensipos.hu/modellkinalat/citroen. Csak válasszon egy modellt és máris szembesülni fog azzal a rengeteg egyedülálló fejlesztéssel ,ami ezt az autót Citroëné varázsolja.

A gyártó elkötelezte magát a környezettudatosság mellett, ezért olyan elektromos modellek gyártásába kezdett a CITROËN C-ZERO képében, amelyek akkumulátora kiválóan alkalmas a mindennapi városi használatra. Ha nem szeretné, hogy a nagyobb csomagtér a kényelem kárára menjen, akkor válassza a C5 Tourert! Kifinomult vonalvezetésének köszönhetően, megjelenését elismerő pillantások fogják kísérni.

Ezeken a modelleken felül, még bőven lesz miből válogatnia, ha a Citroensipos.hu/modellkinalat/citroen linkre kattint. Fedezze fel Ön is, hogy milyen egyedi szolgáltatásokat és mérnöki megoldásokat kínál, a közel 100 év tapasztalattal rendelkező autógyár! A felszereltséggel kapcsolatban nem kell kompromisszumokat kötnie, hiszen mindent megtalál egy modellbe sűrítve.

Kategória
Címkék