"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A Salgó polc láb szerepe és jelentősége

Salgó polc láb

A Salgó polcok népszerűsége abban rejlik, hogy olcsón beszerezhetőek, könnyen összeállíthatóak és kiválóan használhatóak bármilyen tároló helyiségben. Stabil és tartós állványok ezek, amelyek még praktikusabbá tehetőek néhány kiegészítővel.

Igen hasznos kiegészítő a Salgó polc láb is, hiszen növeli az állványrendszer stabilitását. Ezek az elemek megvásárolhatóak utólag a szaküzletekben, de a polcrendszerrel egyszerre is. Nem növeli meg jelentősen a termék árát ez a néhány darab kiegészítő, ezért nem érdemes elmulasztani a beszerzését.

A Salgó polc láb csavarmentesen rögzíthető az állványhoz, így csavarkulcs és egyéb szerszám nélkül is könnyen a helyére lehet illeszteni. Átláthatóbbá, biztonságosabbá és stabilabbá teszi a polcrendszereket, így mindenképpen megéri megvásárolni ezeket az elemeket.

A Salgó polc láb terhelhetősége jóval nagyobb, mint az egyes polcelemek terhelhetősége. Igen nagy súly elviselésére képes. A biztonságos tárolás érdekében, nem árt betartani a termékleírásban szereplő utasításokat.

Kategória
Címkék