"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Számlázó programok – Milyen árakra számíthatok?

CMO számlázó program

CMO számlázó program

Egy kis vállalkozás vezetése már korántsem annyira egyszerű, mint régen. Bár az internet révén a dolgok sokkal jobban összekapcsolódtak, de a papírmunkától mégsem szabadultak meg a tulajdonosok. Valójában fontos alaposan átlátni a dolgokat ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen. Azért a digitalizált világnak megvan a maga előnye, hiszen a nagyobb összekapcsoltság révén, számos dolog elintézhető egyetlen eszközzel. Az online számlázó program alkalmazásával például jóval átláthatóbb lesz a forgalom.

Nem kell egész nap a pénztárgép mellett ülni, ugyanis az adatok azonnal bekerülnek a rendszerbe és azok továbbítása ugyanúgy megvalósul a hatóságok, illetve a könyvelő felé. Természetesen ehhez szükség van egy ideális eszközre, ami lehet például egy okostelefon. Jogosan merül fel a kérdés a költségekkel szemben. A CMO számlázó programja például ingyenes. Bármilyen meglepő, de elég csak letölteni az alkalmazást és az máris használható. Ennek részleteit a cmo.hu weboldalon találod meg.

Ami tehát a kifizetéseket illeti, nincs havidíj vagy rejtett költség, amitől tartani kellene. A számlázás a megszokottnál gyorsabb lesz. Bátran elfelejtheted a papíralapú számlatömb használatát, hiszen már mindenkinek van a kezében mobiltelefon, amin fogadhatja a számlát. Természetesen, ha szükség van az írott verzióra, akkor a nyomtatás könnyen megoldható a megfelelő készülék integrálásával a rendszerbe. Az azonnali hozzáférhetőség olyan kényelmes rálátást biztosít a cégre, ami segít felfedezni az esetleges hiányokat.

Még a raktárkészlet felmérésére is esélyt kínál a számlázó, hiszen minden eladott termék visszanézhető. A tervezők mindent megtettek azért, hogy a biztonság garantált legyen. Ennél fogva, kívülről senki sem tud majd belepiszkálni a rendszerbe. Az online számlázó a hatóságok felé teljes elfogadottsággal bír. Egyszerűen szólva, 100 %-os a NAV kompatibilitás. A CMO applikációjában támogatva van a QR kódos, illetve a SoftPOS értékesítés. Az e-számlák, elektronikus fizetési módok és az online pénztárgép rendszerek mind összekapcsolhatóak, amelyek az adatok egyszerű átlátását teszik lehetővé.

Kategória
Címkék