"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Sötétítő függöny is kell otthonra

Sötétítő függöny

Sötétítő függöny

A legtöbben azon az állásponton vannak, hogy otthoni használatra nem elég csupán egy alig átlátszó függöny, hiszen ez a textília jobban átengedi a kívülről érkező fényt. Ez nappal nagyon előnyös lehet, ám a pihenés során problémákat okozhat, ha nincs az ablakon sötétítő függöny.

Főleg nyáron lehet praktikus ennek a terméknek a használata, hiszen ilyenkor későn alkonyodik és hajnalban igen hamar felkel a Nap, ami az erős fény miatt meggátolja a nyugodt alvást.

Még jó, hogy a homedesignlakberendezes.com oldalon többféle kiszerelésben is vehető sötétítő függöny, aminek köszönhetően át lehet hidalni a fent megnevezett problémát. Az anyag tekintetében is széles a választék ezen az oldalon, hiszen létezik olyan sötétítő függöny,

amelyik csupán dekoratív célokat szolgál, azonban olyat is fellelhetünk, amelyik szinte teljes egészében képes kizárni a kintről érkező fényt. Amennyiben venni szeretne egy sötét színű textíliát, akkor jól nézze meg, hogy a kiválasztott függöny melyik kategóriába tartozik!

Kategória
Címkék