"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Sok előnnyel bír a Gree Comfort X

Gree Comfort X

Gree Comfort X

Az ősz beköszöntésével egyre közelebb érkezik a tél árnya, ami a komoly hidegek rémét vetíti előre. Mielőtt még a központi fűtésrendszert csúcsra kellene járatni, vannak olyan átmeneti időszakok, amik lefedésére kiválóan alkalmas egy nagyobb teljesítménnyel bíró Gree Comfort X klíma. Már jó ideje vége azoknak a trendeknek, hogy a légkondicionáló egységek csak és kizárólag hűteni képesek, ugyanis legalább ugyanakkora fűtőképességgel bírnak.

Ezen típus például egészen -20 ℃-ig gond nélkül ellátja a feladatát. Mindez még csak a kezdet, amit egy Gree Comfort X képes nyújtani. Számos egyedi képességgel rendelkezik, amilyen például Cold Plasma szűrő, beépített Wi-Fi vezérlés, csepptálcafűtés, öntisztító funkció, hőmérséklet és üzemmód kijelzés, időzítés és tovább lehetne még sorolni a sajátosságait.

Az inverteres kivitelnek hála, a Gree Comfort X költséghatékonyan látja el a feladatát, mert mindig csak olyan teljesítményen működik, mint amekkorára aktuálisan szükség van, így mérsékelve az energiafelhasználást, valamint csökkentve a költségeket.

Kategória
Címkék