"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Makita fűkasza a precíz feladatok ellátására

Makita fűkasza

Makita fűkasza

Egy telek akkor igazán szép, ha rendben van tartva. A fűvel kapcsolatban azt szokták mondani, hogy az egyetlen baj, miszerint folyamatosan nő. Mennyire jó lenne, ha elég volna évente csak egyszer levágni és mindig abban az állapotban maradna! A természet viszont nem így működik, ezért is éri meg a beruházást egy kiváló Makita fűkasza.

Ezen kategórián belül is található több változat, a bozótvágóktól kezdve a szegélynyírókig. Jelen esetben, ezen utóbbi típusokkal foglalkozunk. Kerítések, járdák, árkok szélei mentén, fák és más tereptárgyak körül tud hatásos munkát ellátni a Makita fűkasza szegélynyíró kivitele. Mivel itt nincs szükség feltétlenül óriási kapacitásra, ezért az akkumulátoros megoldások éppen ideálisak.

A damil fej kíméletlen a növényzettel szemben, de nem fogja megsérteni az öregebb fák, vastag kérgét, illetve a drótot sem vágja el a kerítések tövében. Az XPT por- és cseppálló borítás a Makita fűkasza védelmét biztosítja a külső tényezőkkel szemben. A lágyindítás és túlterhelés elleni funkciók biztonságos kezelhetőséget nyújtanak minden körülmények között.

Kategória
Címkék