"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Softbox, az éles képek támogatója

Softbox profi képekhez

Elege van már a vállalhatatlan, vagy a felismerhetetlenségig elhomályosodott, telefonnal készült fényképekből? Ideje, hogy ellátogasson egy profi fotóshoz, aki képes megalkotni Önről a valósághű másolatot!

Ehhez természetesen olyan segédeszközökre van szüksége, mint például a softbox. Ez a remek szerkezet elengedhetetlen a tökéletes fénykép létrehozásában. A softbox alkalmazásával a fényhatások lágyulnak, az árnyékok finomabbak lesznek és rendeltetésszerű alkalmazás esetén akár stúdióban készült képeknél is a külvilág illúzióját lehet kelteni.

Mindez az eszköz felépítésének köszönhető, ugyanis az összegyűjtött fénycsóvák speciális módon irányítódnak, így egyetlen forrás látszatát keltve, amely a modell szemében tükröződik.

Ez lehet a Naphoz, vagy az ablakon beszűrődő sugarakhoz hasonlatos, a softbox formájától függően. A formavilág változatossága mellett, az alkotó választhat a méretekből is. Ne elégedjen meg többé a saját kezűleg készített amatőr képekkel, hiszen egy profi kihozhatja fotóiból a maximumot!

Kategória
Címkék