"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Sétáltassuk a cicust macskahámmal!

Praktikus macskahám

A macskatartók bizonyára nem értenek egyet azzal a kijelentéssel, hogy sétáltatni csak a kutyusokat kell. A cicákat is bátran ki lehet vinni, ha van kéznél egy macskahám. A beltéri macskák ugyanúgy igénylik a természet közelségét, a kellemes mozgást, mint az ebek.

Főként a városokban egyre gyakoribb a hámban sétáltatott dorombolók látványa. Ha az időjárás is megengedi, Ön is vigye a kedvencét sétálni! A macska, természeténél fogva hamar megijed, a zajoktól könnyen megriad, ezért hajlamos a szökésre. Természetesen ezek a tulajdonságok ellenére sem kell a cicust bezárva tartani, hiszen a macskahám a pórázzal megakadályozza, hogy a fürge négylábú megszökjön. A barzoo.hu webáruházban ez a roppant hasznos eszköz is megtalálható többféle kivitelezésben, kifejezetten felnőtt egyedeknek.

A macskahám típusok csomagban vásárolhatóak meg, amelyek tartalmaznak egy 120 cm-es pórázt is, hogy a séta igazi élmény legyen mindenkinek. Rendelje meg tőlünk a kedvence és saját igényeinek megfelelőt, utána pedig már tervezheti is a kiruccanást!

Kategória
Címkék