"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

A rostélyrács legelterjedtebb típusa

A rostélyrács típusa

Ha valaki egy igen tartós rácsot szeretne megvásárolni, ami temérdek helyen tökéletesen helytáll, érdemes azokat megvenni, amelyek speciális módszerekkel lettek előállítva, ahol a gyártásnál külön figyelmet kapott a strapabírás megteremtése.

Erről híres a profi rostélyrács, ami olyan egyedi felületnek is tekinthető, amely fő- és mellékbordákból összeállított, teherhordó kellék. Mindegyik rostélyrács eszköznél a teherviselő elemek a főbordák. Emiatt a táblák csak a főborda irányában feszíthetők. Persze, a rendelésnél, ennek a tárgynak a beszerzésénél erre felhívják a figyelmet a szakemberek akkor, ha szükség van rá, vagy ha a vevő külön kéri, hogy mire kell figyelni a szerkezetnél.

Ezért is elengedhetetlen a rostélyrács megvételénél, főleg, ha internetes shopról van szó, mert ott megoldható, a főborda irányának megadása. Számtalan rostélyrács típus kapható a piacon, azonban kijelenthető, hogy a legkedveltebb modellnek a préselt változat minősül. Ezeknek a főbordáknak a kicsípett fészkeibe préselik be egyedülálló módon a mellékbordákat.

Kategória
Címkék