"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Roppant korszerű a Synology NAS

Synology NAS

Synology NAS

Bizonyos eszközök csak a szükséges precizitással, gyorsasággal és korszerűséggel rendelkeznek, mint az okostelefonok, ám a szükséges tárhellyel nem. Ezért is lehet tanácsos a Synology NAS megvétele, amelyik ezt a gondot ki tudja iktatni. A mobilok mellett a táblagépek is garantálják a hordozhatóságot és a szükséges kényelmet.

A mobil jellegnek, természetesen, megvan a hátránya is, ami nem más, mint a tárkapacitás csökkenése. Hiába gyorsak és profik ezek a kütyük, ha sokszor nem lehet rajtuk tárolni sok mindent, mivel kevés memóriával rendelkeznek, amely maximum 8, 16 GB adatot képes elbírni. Szükséges tehát a Synology NAS megvétele, amelyik megoldást jelenthet, hiszen a folyamatosan növekvő méretű filmeket, játékok, fotók és egyéb elemek ezreit bizony rengeteg esetben muszáj tárolni egy megbízható eszközön.

Sokan pontosan ezért döntenek a Synology NAS megvásárlása mellett, amely teljes mértékben segíthet ezen gondot tekintve. Ez az eszköz most igen jutányos áron vehető meg a www.itcapital.hu weblapon.

Kategória
Címkék