"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Remekül véd a padlóápoló

Jó munkát végez a padlóápoló

Jó munkát végez a padlóápoló

Amikor nagyobb felújítás előtt a tulajdonos úgy dönt, egy megnyerő és elegáns parkettát választ, mindenképp figyelnie kell arra is, hogy a megvétel után beszerezze a megfelelő védőszert. A padlóápoló az egyik legbiztosabb megoldásnak bizonyul, amelyik védő és fényesítő komponensei révén képes megtartani a parketta egyedülálló színét, mely nem fakul ki több év után sem.

Ez mindenképp fontosnak bizonyul, hiszen sok esetben a jó minőségű parkettaburkolat is tönkremehet akkor, ha az ember nem figyel rá, nem ápolja rendesen, és a keletkezett por, makacs foltok, lerakódások és koszrétegek bizony kárt tehetnek benne.

Ez a rengeteg negatívum egyszerűen megakadályozható akkor, ha a kialakítás után egyből padlóápoló mellett dönt. Ennek a szernek a heti egyszeri használatával is garantált a siker, hiszen a produktum nem csak akkor véd, amikor azt felviszi a parkettára, hanem azután is több napig, ápolva a felületet. A nívós padlóápoló igazán kedvező áron vásárolható meg a www.apoloszerek.hu weboldalról.

Kategória
Címkék