"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Police karóra, a korszakalkotó újdonság

Police karóra

Police karóra

Az ünnepi alkalmak apropójából igyekszünk elegánsan megjelenni, a hétköznapokhoz pedig inkább praktikus kiegészítőkkel ékesíteni magunkat. De mi a helyzet, ha a sportoláshoz szeretnénk „kiöltözni”? Az olasz Police karóra nélkülözhetetlen kelléke azoknak a személyeknek, akik a testmozgást is stílusos mederbe terelnénk.

A Police márka mögött álló zsenik az amerikai rendőrök általi ihletettségben, 1980-ban kezdték meg a tevékenységüket, ami kezdetben a napszemüveggyártásban realizálódott. Ahogy telt az idő, az olasz márka szakemberei kitágították az egykori tevékenységi körüket és karóra tervezésbe, illetve kivitelezésbe fogtak – és milyen jól tették!

A Police karóra ugyanis roppant hiánypótlónak számított, hiszen mindaddig a már említett sportőrülteknek nem adatott meg, hogy a kedvenc szabadidős tevékenységük során is divatosak lehessenek. A Police karóra a funkcióját tekintve is színes skálát jár be, hiszen az egyes modellek mérik a pulzust, az elégetett kalóriát és a teljesítményünk fokát is.

Kategória
Címkék