"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Póker könyvek kezdőknek és haladóknak

Póker könyvek

Póker könyvek

A kártyajátékok közül talán az egyik legismertebb a póker, hiszen ezt szinte mindenhol játsszák, és a szabályokat is könnyű megtanulni. A játékban nagyon sok taktikai elem van, amiket akár póker könyvek segítségével is megtanulhatunk.

Természetesen, a legjobban gyakorlás közben lehet tanulni, de a póker könyvek sokat segíthetnek, hogy a megfelelő úton induljunk el. A profi kártyások már olyan szinten játszanak, hogy akár néhány szemmozdulatból rá tudnak jönni az ellenfelük taktikájára.

Ez, természetesen, csak akkor működik, ha az ellenfél nem annyira gyakorlott játékos. Amennyiben két vagy több profi kártyás ül egy asztalnál, nagyon nehéz kiismerni az ellenfelet, így egy kártyaparti akár több óráig is elhúzódhat. Nem csak a taktikára és játékstílusra kell odafigyelni.

A türelem is éppen olyan fontos, ezért soha nem szabad meggondolatlanul cselekedni. A póker könyvek leírják az alapvető szabályokat és taktikákat, de ez nem elég ahhoz, hogy valaki profi játékos legyen. A rendszeres gyakorlás és folyamatos képzés elengedhetetlen, ha valaki fejlődni szeretne.

Kategória
Címkék