"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Pattanás elleni krém a problémára

pattanás elleni krém

Pattanás elleni krém

Kellemetlen, amikor csúnya pörsenések jelennek meg az arcunkon vagy más testrészünkön, ilyenkor minden vágyunk az, hogy a lehető leghamarabb eltüntessük valahogy. A koreai kozmetikumok között szerepel pattanás elleni krém is, ami hozza a kívánt eredményt. A Yadah pattanás- és hegkezelő krém egy olyan különleges applikátor, amit úgy fejlesztettek ki, hogy csak az adott problémán kell alkalmazni.

7 természetes kivonatot tartalmaz a benne található BSASM komplex, így kellemesen nyugtatja a bőrt és szabályozza a faggyútermelést. Tehát hatékonyan kezeli a problémás felületet ez a pattanás elleni krém, ami a Szöuli Nemzeti Egyetem kutatóival közösen került kifejlesztésre.

Pattanásokkal, hegekkel küszködőknek optimális választás, minden bőrtípusra ajánlott termék. Ha ez a remek készítmény a birtokában van, többé nem fogják elrontani a mindennapjait a pörsenések, hiszen a pattanás elleni krém diadalmas győzelmet arat fölöttük. A beszerzése sem sok időbe telik, sem pedig nagy összegbe nem kerül a goodskin.hu webshopban.

Kategória
Címkék