"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Pár kattintás az egészség érdekében: chia mag vásárlás egyszerűen!

Chia mag vásárlás

Chia mag vásárlás

Aki nem ismeri a Dél-Amerikából származó csodaélelmiszert, annak feltétlenül tovább kell olvasnia! A chia mag vásárlás néhány kattintással megoldható a www.bulkshop.hu weboldalon. Ezek a miniatűr hozzávalók már i.e. is sikert arattak, így jogosan gondolhatjuk, hogy az aztékok tisztában voltak a jótékony szerepével.

Egyrészt rendszeres fogyasztásával elkerülhető a szívinfarktus és a stroke, segít a vérnyomás, a szív, a koleszterinszint és az emésztés szabályozásában. A szépséghez is hozzájárul, pontosabban a bőrt, a körmöket és a hajat ápolja. Sportolóknak is érdemes fogyasztani, hiszen rengeteg energiát ad.

Az aztékok nem véletlenül nyomták hírnökeik zsebét tele chia maggal, ugyanis a hosszantartó futásban nagy szerepe volt. A katonák étrendjében is szerepelt. Ha szeretnénk megbizonyosodni a további pozitív hatásairól, olvassunk tovább az említett weboldalon! A chia mag vásárlás mindössze pár percet igényel. Rendeljük meg és képezze számunkra is táplálkozásunk részét, hiszen az egészség a legnagyobb kincs!

Kategória
Címkék