"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Eltűnnek a felesleges kilók a rooibos tea által

Rooibos tea

Rooibos tea

Kétség sem fér hozzá, hogy a fogyókúra két alappillére a megfelelő, helyes, cukormentes táplálkozás, étrend, illetve a heti szinten rendszeresen végrehajtott testmozgás. Sokszor azonban bizonyos nedűk is segíthetnek, akárcsak a közkedvelt rooibos tea is. Emellett nem árt tudni, ez egy vitaminbomba is, hiszen számtalan fontos szerves vegyületet tartalmaz.

Itt említést érdemelnek az ásványi anyagok és nyomelemek is, melyekre a szervezetnek mindig szüksége van. Sőt, a rooibos tea egy kiváló vas-, kalcium- és rézforrás, illetve ezeken kívül tartalmaz mangánt és fluoridot is. A teafajta hatékonysága miatt garantált a méregtelenítés, ami a fogyás egyik kezdő lépése. Mivel ez gazdag C-vitaminban, ezért a fogyás egészséges körülmények között mehet végbe.

A rooibos tea emellett kifogástalan vízhajtó is, ami által a sejtek között megrekedt víz sokkal hamarabb tűnik el, főleg a hasi tájékon, ami igen zavaró lehet. Teljesen egyértelmű hát, hogy számtalan ok miatt megéri esélyt adni a népszerű rooibos tea típusnak.

Kategória
Címkék