"A vihar elvonul, és a táj ott van" – Elizabeth Moon

Otthonról pár kattintással – Villamossági webáruház

villamossági webáruház

Villamossági webáruház

A Boros és Fiai Villamosipari Kft. 2008-ban megnyitotta kereskedelmi egységét Jászberényben, ahol lakossági és ipari termékeket is kínálnak. A nem várt mértékű sikereken felbuzdulva, 2016 márciusa óta az online térben is jelen vannak.

A villamossági webáruház kényelmes megoldás az otthonról vásárolni akaróknak, továbbá a tájékozódást is megkönnyíti a hatalmas választék böngészése közben, hiszen rengeteg információ megszerezhető a boltban forgalmazott termékekről és azok gyártójáról.

A teljesség igénye nélkül, megtalálhatóak a villamossági webáruház kínálatában az izzók, fényforrások, a különböző kaputelefonok és a szerelvények is. Igazi különlegességként, az elektromos rollerek is megvásárolhatóak, többféle színből választhatnak a vevők.

A villamossági webáruház kényelmes megoldás akkor is, amikor a nagy rohanásban nincs ideje még plusz időt szakítani, hogy a kiégett izzó vagy az elromlott hosszabbítóért a boltba rohanjon. A gyors kiszállítás miatt is érdemes ezt a vásárlási módot választani, hiszen 1-2 munkanap alatt megkapja a terméket.

Kategória
Címkék